Privacy

PostBeeld respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Deze privacy regels gelden voor PostBeeld bv. Onder postBeeld bv vallen de volgende activiteiten en handelsnamen (genoemd zonder extentietoevoeging); PostBeeld, Hobbyprof, Bodani Dance, Scale160, Bodystamps, PB-coins, Danspaaldiscounter, Freestampcatalogue, Weltbriefmarkenkatalog, postzegelblog, Freestampmagazine, Freestampmuseum, Noposters, Verzamelcadeau.

De persoonlijke gegevens die wij opslaan gebruiken wij voor geen enkel ander doel dan om als bedrijf te kunnen functioneren en om u als klant goed van dienst te kunnen zijn.

PostBeeld zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen zonder u daar eerst van te voren over te informeren, met uitzondering van eventuele wettelijke voorschriften of vorderingen. Bijvoorbeeld door justitie, politie of belastingdienst.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalmethode gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

U kunt via uw profiel op onze website aangeven c.q. wijzigen of en hoe u nieuwsbrieven van ons wenst te ontvangen.

Als u bij PostBeeld een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server in een datacenter in Duitsland. In uw PostBeeld account slaan we informatie op zoals door uzelf opgegeven, zijnde uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres, afleveradres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. U kunt dan tevens gebruik maken van de mogelijkheid om een verlanglijst op te bouwen en wij kunnen tegoeden voor u beheren. U kunt uw gegevens inzien en wijzigingen aanbrengen onder uw account. Daarnaast kunt u alle orders die geplaatst zijn, indien u ingelogd was op uw account, terugvinden en raadplegen.

Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookie. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Verder slaan wij bij iedere bestelling op hoe de bestelling betaald en verzonden is. M.b.t. de betaling slaan wij alleen de methode op. Wij slaan geen bankrekeningnummers of creditcardgegevens op. Wij maken voor de afhandeling van betalingen gebruik van betaalproviders Adyen en PayPal. Voor de opslag en het gebruik van uw gegevens door deze providers verwijzen wij u naar de voorwaarden van Adyen of Paypal.

Indien u uw gegevens volledig wenst te verwijderen uit onze database dan kunt u ons daar per e-mail om verzoeken, waarna wij uw verzoek zullen uitvoeren en bevestigen. Let wel; indien u hier een verzoek toe indient vervalt ook onherroepbaar uw eventuele tegoed en de inhoud van uw verlanglijst alsmede uw inzicht in uw in het verleden geplaatste orders. Indien u bestellingen heeft geplaatst blijven uw adresgegevens in onze administratie altijd gekoppeld aan de order- en factuurgegevens.

In geval van één of meer nieuwtjesabonnementen is een account noodzakelijk. Wij slaan daarbij de verzamelgebieden op waar u abonnementen op afgesloten hebt.

Binnen ons bedrijf hebben medewerkers die zich met het orderproces bezighouden alsmede medewerkers die zich met klantenservice bezighouden alsmede medewerkers die zich met klant- en ordergerichte technische ontwikkeling bezighouden inzicht in uw klant- en ordergegevens. Onze partners die deelorders klaarmaken verwerken alle orders anoniem en hebben geen inzicht in uw klantgegevens.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.